Att stärka jorden och naturen istället för att förbruka och försvaga den

”Vi kämpar för att se till att så många människor som möjligt får tillgång till bra, hälsosam mat, odlad och tillverkad i samarbete med naturen, på ett sätt som så långt möjligt stärka jorden och naturen istället för att förbruka och försvaga den. Vi är därför också stolta att även kunna bidra med det lilla vi kan för att stödja Parmoussas och Yennengas arbete och deras kamp i samma riktning!”  - Ekolådans VD John Gerhard

En av Yennengas styrkor är de många företag och experter som långsiktigt stödjer vårt arbete. Vi får rådgivning, hjälp och stöd att komma vidare i våra projekt och verksamheter för att på bästa sätt paketera och genomföra våra verksamheter så att vi på lokal nivå uppnår de Globala Målen – mål som för allas vårt bästa måste uppnås om vi vill ha en stabil värld!

Ett av de företag som stöttat oss under lång tid är Ekolådan. Parmoussa skickade som en liten hälsning sitt nyårslöfte till dem. Det lyder:

”I år ska jag skapa en ungdomsgrupp i min hemby för att peppa och hjälpa dem förbättra jordbruket. Hållbart för människa, djur och natur.”

Tillbaka fick vi detta fantastiska svar från Ekolådans VD John Gerhard:

”Biodynamiska Produkter fyller 50 i år! Under alla dessa år har vi kämpat för att se till att så många människor som möjligt får tillgång till bra, hälsosam mat, odlad och tillverkad i samarbete med naturen, på ett sätt som så långt möjligt stärka jorden och naturen istället för att förbruka och försvaga den.

Vi kämpar för att göra detta på ett sätt som stödjer de som odlar vår mat i sin daglig kamp för att kunna få fortsätta med det och för att få bevara en levande landsbygd.  Detta gäller inte bara för våra lokal, regional eller ens svenska odlare utan även på många andra håll i världen. Vi är därför också stolta att även kunna bidra med det lilla vi kan för att stödja Parmoussas och Yennengas arbete och deras kamp i samma riktning!

Det är mycket vi vill få till i år men riktigt lova kan vi bara att vi kommer att fortsätta att arbeta i samma anda och att vara lyhörda för hur vi bäst kan utvecklas för att kunna göra det!”

Det är sådana här företag och personer vi får kraft och pepp och kunskap från!