Leve kärleken!

För ett tag sedan skrev vi om paviljongen som byggts på högstadieskolan som är den absolut behagligaste platsen i byn att vistas. Den används som skolmatsal, för lektioner och rastaktiviteter. Men också för föreningsverksamhet, kurser och möten då det behövs få plats många människor. Och i helgen hölls där bröllopsfest! Multipurpose för utbildning, utveckling och kärlek!

Stort grattis till det vackra brudparet Marie-Noel och Camille. Camille är från byn, och arbetade i början av sin yrkesverksamma tid hos Yennenga, precis då vi startat våra allra första klasser. Sedan har han, gjort den statliga lärar-tjänsten, och därför varit placerad långt bort, men kommit förbi på besök då han kunnat. Marie-Noel är utbildad jurist, och har ryckt in hos Yennenga för utredningar och förstudier. Förra året i ett projekt för våra drömmar om att bygga eko-kvarter! Dvs kvarter där 5-6 familjer bor i ett kvarter som gemensamt löser frågor om hållbar energi, vattentillgång, köksträdgård, etc. Superspännande!

Marie-Noel och Camille har levt tillsammans i många år och har två fantastiskt fina små barn, och nu var alltså tiden inne att ta steget att gifta sig, både borgligt för de lagliga papper som tydliggöra parets ansvar och rättigheter, i kyrkan för ceremonin och sedan festen!

Och vad var väl då mer passande än att de dekorerade Paviljongen till ett sagoslott!

Vi önskar dem ett tryggt hem, massor av kärlek, och lycka.