Yennenga Yoga

Vi har massor att ta igen vad gäller att få ses och inspirera varandra till hälsa, hållbarhet och fred! De stora aktuella frågorna i världen, nu, som många gånger förr! Så i samarbete med fina människor i vårt nätverk bjuder vi in till små event framöver, så att vi får mötas och samtidigt göra något givande tillsammans! Först ut var Yoga med Jennifers Happy Heart Yoga!

Det var en av sommarens varmaste dagar. Många var kvar på landställen eller flämtade i skuggan någonstans. Vi rullade ut våra yogamattor i gräset i skuggan av träden och följde Jennifer från Happy Heart Yoga i en soft session, med träden och den blå himmeln som tak. Ömsom skratt när de flesta av oss tumlade omkull i det mjuka gräset för att vi tappade balansen, ömsom i vördnad som stillheten ger med naturen som kuliss i yogan.

Sagolikt helt enkelt! Efter yogan blev det te och bissap, den burkinska hibiskusdrickan, och ett torn av vackra bak-skapelser från sonjaskarlek

Här nedan lite bilder från skolträdgården som Happy Heart Yoga skänkte alla intäkter till! Skolträdgården ger barnen möjlighet att lära sig det konkreta hantverket med växter och odling, att testa nya metoder för att stärka den utarmade ökenjorden på ett hållbart och ekologiskt sätt. Skolkökspersonalen går och hämtar lök och andra grönsaker färskt direkt till dagens skollunch! När det blir för stora skördar säljs överskottet och pengarna går till skolans verksamhet så klart.

För att göra mer Yoga med Jennifer så anmäl er för hennes online sessions! Skriv "yennenga" i anmälan så fortsätter det också att komma in pengar till skolträdgårdens olika aktiviteter!

Och glöm inte att följa på Instagram :

happyheartyoga.se

sonjaskarlek

YennengaProgress

Om du eller någon kompis eller så, skulle vilja bidra med ett sådant här event med Yennenga så säg till!