Zumba med Yennenga

Kicka ingång hösten genom att zumba med oss Lördagen den 4 september 10-12, Priset för att delta i evenemanget bestämmer du delvis själv. Zumba-passet kostar 100kr och allt du donerar utöver det för att delta går till ungdomsverksamheten i Burkina Faso.

Kick-starta hösten med Yennenga Progress och ett energifyllt Zumba-pass, samtidigt som du stödjer våra satsningar på ungdomar i Burkina Faso!

Lördagen den 4:e sept kl 10-12 arrangerar vi ett Zumba-evenemang utomhus med Zumba-instruktören Emma Ekstedt. Emma är utbildad gruppträningsinstruktör och har i flera år delat med sig av dansant träning, glädje och energi genom sina Zumba-pass både i Sverige och utomlands. Emma utlovar goda vibbar och att du inte behöver några förkunskaper för att delta eller ha riktigt roligt under passet.

Vi kommer att vara i Tullinge på Sunnanvägen 15 som du lätt tar dig till med pendeltåg eller bil. Vi hoppas såklart på soligt väder, men skulle det bli regn återkommer vi med alternativ lokal närmare eventet.

Priset för att delta i evenemanget bestämmer du delvis själv. Zumba-passet kostar 100kr och allt du donerar utöver det för att delta går till ungdomsverksamheten i Burkina Faso.

För att delta: Senast 1:a september behöver vi din anmälan. Du skickar ditt namn och mobilnummer till info@yennengaprogress.se och Swishar den summa du önskar betala för passet (det du betalar över 100kr går till att stödja ungdomarna) till 123 900 24 37

Vi ser fram emot att Zumba med dig!