Kallelse till årsmöte för Yennenga Progress 2022

TID: Tisdagen den 24e maj 2022 kl 17.00
PLATS: Circle K, Torkel Knutssonsgatan 24

Våren är i intågande, och vi gläds åt solens värmande strålar, och åt att vi i år äntligen får ses live! Vi har massor av spännande att berätta om utvecklingen i byn och om hållbarhet ur ett både lokalt och globalt perspektiv. Dessutom i ett inre perspektiv där vi inte bara kopplar vårt arbete till FNs Globala Mål (Sustainable Development Goals) utan också till Inner Development Goals, som en förutsättning för att lyckas med de yttre.

Vår generalsekreterare Stina Berge berättar om arbetet och livet i byn, drömmar och mål med hållbarhet som svaret på en bättre värld.

Vår styrelseledamot Amanda Mompalao de Piro berättar om nya styrelsens uppdrag och visioner för framtiden.

Vår styrelseledamot Jakob Trollbäck tar oss in i världen av Inner Development Goals.

Årsmöteshandlingar med valberedningens förslag, verksamhetsberättelse, och årsredovisning skickas i maj ut till dem som anmäler sig till årsmötet.

De svåra tider världen går igenom gör det än en gång tydligt att Yennenga Progress är på rätt väg.

Så vi ser med hopp på framtiden! Tillsammans har vi en chans att verkligen göra skillnad för världens utveckling. Alla världens medborgare måste arbeta tillsammans för att säkerställa att alla tillhör lokala hållbara samhällen som har tillgång till rent vatten, mat och grundläggande energi samt struktur för hälsa och utbildning. Det har dessutom blivit tydligt att det som händer någon annanstans på jorden berör oss alla. Let’s do this!

Vi ses den 24e maj!

Stina och styrelsen

PS. Passa gärna på att betala din medlemsavgift på 200 SEK till vårt 90-konto : 900243-7 eller Swish-konto: 123 900 24 37

PSS. Och missa inte att vi just nu har en kampanj för att kunna utöka skolmaten med frukost eftersom en svältkatastrof än en gång gör sig gällande och maten i skolan för många är deras enda mål mat.